AMK-harjoittelija valmiusyksikön turvallisuusryhmä


 

TYÖPAIKAN ESITTELY
Valtioneuvoston kanslia on ministeriö, joka vastaa pääministerin johdolla hallitusohjelman toimeenpanon valvonnasta ja avustaa pääministeriä valtioneuvoston johtamisessa. Valtioneuvoston kanslia vastaa Suomen EU-politiikan yhteensovittamisesta ja käsittelee EU:n kehittämistä. Valtioneuvoston kanslia turvaa kaikissa olosuhteissa pääministerin ja hallituksen toimintaedellytykset. Valtioneuvoston kanslian toimialaan kuuluu myös valtionyhtiöiden ja valtion osakkuusyhtiöiden yleinen omistajapolitiikka. Valtioneuvoston kanslian tehtävänä on myös ohjata, sovittaa yhteen ja kehittää valtioneuvoston ja sen ministeriöiden yhteisiä hallinto- ja palvelutehtäviä.
Työpaikan tiedot: Valtioneuvoston linna Snellmaninkatu 1 A 00170 Helsinki

TEHTÄVÄN KUVAUS
Valtioneuvoston kanslia hakee

AMK-harjoittelijaa

valmiusyksikön turvallisuusryhmään ajalle 1.1.2024-31.5.2024. Harjoittelun ajankohdasta voidaan myös sopia erikseen.

Valmiusyksikön tehtäviin kuuluu mm. valtioneuvoston yhteinen poikkeusoloihin ja häiriötilanteisiin varautuminen, valtioneuvoston ja sen ministeriöiden turvallisuuspalvelut, yhteisen turvallisuuden ohjaus ja yhteensovittaminen, sekä häiriötilanteiden hallinnan yleinen yhteensovittaminen.

Harjoittelijan tehtävien pääpaino on normaaliolojen organisaatioturvallisuuden turvallisuusviestinnässä. Lisäksi tehtävään kuuluu häiriötilanteiden viestintään osallistumista. Harjoittelija pääsee suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään turvallisuusryhmän turvallisuusviestintää. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu viestintäsuunnitelman laadintaa, turvallisuusviestinnän toimintamallin kehittämistä, tiedotteiden ja uutisten laadintaa ja intranet-sivujen kehittämistä. Työssään harjoittelija pääsee tutustumaan valtioneuvoston turvallisuuden eri osa-alueisiin.

VAATIMUKSET
Hakemamme harjoittelija on viestinnän tai turvallisuusalan opiskelija, joka tuntee mielenkiintoa turvallisuuteen ja siitä viestimiseen. Toivomme harjoittelijalta hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hakemamme harjoittelija on aktiivinen ja oma-aloitteisesti töihin tarttuva persoona. Työkokemusta turvallisuusalalta ei edellytetä, mutta perehtyneisyys alaan katsotaan eduksi.

Toivomme harjoittelijalta hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja, paineensietokykyä sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hakemamme harjoittelija on aktiivinen ja oma-aloitteisesti töihin tarttuva persoona. Eduksi katsomme perehtyneisyyden turvallisuusalaan ja vartioimisliike toimintaan ja tehtäviin. Hyvän tausta harjoittelulle antaa esimerkiksi turvallisuusalan tradenomin opinnot.

Liitäthän hakemukselle saatekirjeen ja CV:n.

Huomioithan, että harjoittelijaksi valittavan henkilön tulee olla harjoittelija koko harjoittelujaksonsa ajan.

Hakemus muodostuu valtiolle.fi:hin jätetyistä tiedoista, mukaan luettuina CV ja saatekirje, sekä videohaastatteluvastauksista. Käythän vastaamassa videohaastattelukysymyksiin hakuajan puitteissa 30.11.2023 klo 16.15 mennessä täällä: https://www.recright.com/interview/public/49ad4d4b2a96689431f277949efd5f...

1 500€/kk. Korkeakoulun harjoittelutukea ei edellytetä eikä se ole valinnan peruste.

Valtion virkamieslaki 9 § 1. mom.: Harjoittelu. Tai sopimuksen mukaan (5 kk, 100 päivää).
Määräaikainen (alle 12 kk).
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Tuemme henkilöstömme hyvinvointia ja pyrimme tarjoamaan joustavat työskentelymahdollisuudet sekä työvälineet, jotka mahdollistavat hybridityöskentelyn.

Henkilöstömme käytettävissä ovat kattavat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuurietu sekä tuettu lounasruokailu. Lisäksi henkilöstöllä on mahdollisuus kuntosalin käyttöön. Arvostamme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta työyhteisössämme, ja toivomme hakijoiksi eri sukupuolta olevia ja eri taus-toista tulevia henkilöitä.
ID: 23-88-2023

Yhteystiedot: Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Valtioneuvoston kanslian kirjaamo Ritarikatu 2 B 00170 Helsinki
Tommi Tammikivi, Erityisasiantuntija, 0295 161 113
Olli Virta, Asiantuntija, 0295 161 120
Työpaikan osoite: Snellmaninkatu 1, 00170 Helsinki
Työ alkaa: 01.01.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 30.11.2023 14:15
Jätä hakemus: https://haku.valtiolle.fi/spa/public/apply?guidAssignment=da85273b-34e8-...
Ilmoitus jätetty: 15.11.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 3d3be96a-0beb-4ee1-9692-4157b996cd00

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Valtioneuvoston kanslia
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.11.2023

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال