Palvelukoordinaattori: avustajakeskus


 

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

"Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!"

HAEMME 28.11.2023 MENNESSÄ MÄÄRÄAIKAISEEN TEHTÄVÄÄN

Palvelukoordinaattori

Avustajakeskukseen 1.1. - 31.12.2024 väliselle ajalle

Tehtävänkuvaus

Palvelukoordinaattori toimii Avustajakeskuksella, oman avustajatoiminnan alueella. Palvelukoordinaattori organisoi avustajapalvelun arjen toteutusta ja osallistuu asiakkaan palvelun toteuttamisen suunnitteluun yhteistyössä moniammatillisen ryhmän kanssa. Nyt haettava sijaisuus kohdentuu Joensuun alueen toiminnan koordinointiin, työparina maakunnan alueen palvelukoordinaattori ja palveluohjaaja. Työ on pääsääntöisesti toimipisteellä tehtävää työtä, osittainen etätyö on sovitusti mahdollista, työssä liikutaan jonkin verran myös asiakastyössä (palvelun aloittamisesta sopiminen ja palvelun arviointi).

Työ vaatii sekä itsenäistä työskentelyotetta että tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä hallita useita asioita yhtäaikaisesti, erilaisten ohjelmien hallintaa ( Saga, Numeron, Mediatri, Omni 360/Pro Consona, RAi - perehdytetään) sekä erityisesti stressinsietokykyä, priorisointitaitoa sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Palvelukoordinaattori työskentelee avustajien, verkoston ja asiakkaiden rajapinnassa, joten työ on moniulotteista ja vaihtelevaa.

Työaika on 38,25h/vko (arkipäivisin klo 8-16).

Kelpoisuusehdot

Palvelukoordinaattorilta odotamme sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen laillistusta tai lupaa toimia sosionomin tai geronomin tehtävissä.

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 3011,58 euroa / kk.

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus).

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

- ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot

Tehtävän aloitus on alustavasti suunniteltu ajalle 1.1.2024, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Sari Tikka, puh. 013 330 5909, [email protected]

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 14.11.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Yhteystiedot: Sari Tikka [email protected] 0133305909
Työpaikan osoite: Karjalankatu 4, 80200 Joensuu
Palkkaus: 3011,58
Työ alkaa: 01.01.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 28.11.2023 21:59
Jätä hakemus: https://siunsote.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=8170&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty: 14.11.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: ee07efc4-f27e-4fcc-be60-bfd43d660136

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Pohjois-Karjalan hyvinvointialue
Joensuu
Pohjois-Karjala
Kokopäiväinen, Vakituinen, Määräaikainen ja projektityö, Etätyö

Julkaistu 14.11.2023

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال