Palveluvastaava


 

Haaveiletko merkityksellisestä työstä, kiireettömästä ilmapiiristä ja Lapin luonnosta? Coronarian suurin toimipaikka sijaitsee Posiolla, jossa Coronaria on tuottanut kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut kokonaisulkoistuksena vuodesta 2016 alkaen. Tule tekemään monipuolista ja merkityksellistä työtä perusterveydenhuollon parissa!

Haemme nyt vakituiseen tehtävään PALVELUVASTAAVAA ikäihmisten asumispalveluihin

Palveluvastaavan työnkuva on monipuolinen ja muuttuva. Työssä pääset koordinoimaan asiakastyötä ja yhteistyötä omaisten kanssa. Työssä tarvitset hyviä kohtaamis- ja yhteistyötaitoja sekä reipasta asennetta. Kokemus vastaavista työtehtävistä on eduksi, mutta perehdytämme sinut työhösi hyvin ja saat koko mukavan työyhteisömme tuen.

Tarjoamme sinulle:

  • hyvän perehdytyksen
  • mielenkiintoisen työnkuvan hyvässä työyhteisössä sekä kollegiaalisen tuen
  • koulutusmyönteisen ilmapiirin sekä monipuoliset mahdollisuudet kouluttautumiseen ja yksilölliseen urapolkuun
  • pienen työyhteisön kotoisan tunnelman
  • julkisen toiminnan hyvät puolet, sekä yksityisen sektorin ketteryys ja joustavuus
  • muuttoavustuksen 1000 euroa ja apua asunnon hankinnassa
  • yksityisen sektorin hyvät työsuhde-edut, kuten henkilöstöalennuksia, monipuoliset etukorit (arvo 600e), joista on mahdollista valita omaan elämäntilanteeseen sopivia henkilöstöetuja, sekä mahdollisuus työsuhdepolkupyörään koeajan jälkeen. Työsuhdepyörä on verovapaa etu 1200 e asti vuodessa.
  • tarjoamme myös kahvit ja teet työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Posiolla ikäihmisten palveluasumista tarjoavat ympärivuorokautinen palveluasumisyksikkö Valmankoti, sekä yhteisöllisen asumisen yksikkö Suvanto. Tavoitteena on tarjota asukkaille heidän kuntonsa ja tarpeensa mukaista, yksilöllistä, omatoimisuutta tukevaa hoitoa ja huolenpitoa kuntouttavan työotteen periaatteiden mukaisesti.

Palveluvastaavana osallistut asukkaiden hoitotyöhön ja hoitoneuvotteluihin omahoitajan, asukkaan, omaisten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Vastaat työvuorosuunnittelusta ja arjen työn organisoinnista sekä ammatillisen tuen antamisesta työyksikön muille työntekijöille. Tehtävääsi kuuluu myös uusien asukkaiden vastaanottaminen ja yhteistyö omaisten kanssa. Osallistut toiminnan kehittämiseen sekä uusien toimintatapojen käytäntöön viemiseen. Osallistut myös asiakastyön laadun kehittämiseen ja valvontaan sekä jalkauttamiseen. Vastaat osaltasi lakien ja asetusten noudattamisesta ja hoidat muut palveluesihenkilön osoittamat tehtävät.

Toivomme sinulta:

Sinulla on AMK tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto, voit olla esimerkiksi geronomi, sosionomi tai sairaanhoitaja. Toimit aina asiakaslähtöisesti, sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot, olet oma-aloitteinen ja innokas kehittämään toimintaa. Kokemus vastaavista työtehtävistä luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 SS:n mukaista rokotussuojaa. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan, palkkaluokka G25.

Hakuaika päättyy 3.12.2023 ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit täyttää hakemuslomakkeelle yhteystietosi ja toimittaa tarvittaessa CV:si myöhemmin esimerkiksi sähköpostitse.

Hae helposti osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/palveluvastaava/mMeaG4

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja!

yhteyskoordinaattori Henna Takamaa, [email protected] p. 040 8012 325

palveluesihenkilö Riitta Turunen, [email protected] p. 040 8307 603

Yhteystiedot: Henna Takamaa
Yhteyskoordinaattori
p. 040 8012 325
[email protected]

Riitta Turunen
Palveluesihenkilö
p. 040 8012 340
[email protected]
Työpaikan osoite: Sairaalantie 2 A, 97900, 97900 Posio
Palkkaus: ysos tes
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 03.12.2023 21:59
Jätä hakemus: https://ats.talentadore.com/apply/palveluvastaava/mMeaG4
Ilmoitus jätetty: 13.11.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 65ae2e5c-63ba-49db-9cd8-3590721d5952

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Coronaria Oy
Posio
Lappi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.11.2023

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال