Warranty Service Coordinator


 

Haluatko mielenkiintoisen työn, joka edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia?

Haemme Warranty Service-osastolle asiakaspalveluhenkistä osaajaa

Warranty Service Coordinator -tehtävään.

Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluu tulevien palautus- ja korjauspyyntöjen käsittely, kustannusarvioiden teko sekä palautuneiden tuotteiden toimenpiteistä päättäminen. Olet aktiivisesti yhteydessä jälleenmyyjiin ja tytäryhtiöihin palautustoimituksiin sekä takuupäätöksiin liittyvistä asioista. Tiimimme koostuu 14 palautuskäsittelyn ammattilaisesta.


Työskentelet pääosin ranskan kielisten asiakkaiden kanssa, joten ranskan ja englannin kielen vähintään hyvä suullinen ja kirjallinen taitosi on välttämätöntä. Paikallinen työkielemme on suomi. Muu kielitaito lasketaan eduksesi.

Odotamme sinulta:
  • järjestelmällistä ja huolellista otetta työhön
  • kaupallista tai teknistä koulutusta
  • kokemusta vastaavan tyylisistä asiakaspalvelutehtävistä
  • MS Office-ohjelmien hallintaa sekä kokemusta jonkin ERP-järjestelmän käytöstä
  • aitoa halua toimia asiakasrajapinnassa
  • tiimityötaitoja sekä kykyä työskennellä useiden eri sidosryhmien kanssa.

Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi tehokkaasti ja innovaatioilla. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä, ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin.

Työskentelemme joustavin työajoin tukien työn ja vapaa-ajan tasapainottamista. Meillä on suuren talon kattavat henkilöstöetuudet kuten Smartum-etu, työsuhdepolkupyöräetu ja kattava työterveyshuolto, jota täydentää laaja sairauskuluvakuutus.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat Warranty Service Manager Teemu Rothbergilta sähköpostitse teemu.rothberg (a) planmeca.com. Halutessasi voit jättää soittopyynnön Teemulle sähköpostitse.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemukseksi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28 .11.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Planmeca Oy on yksi maailman johtavista terveysteknologian laitevalmistajista, jonka tuotevalikoimaan kuuluu digitaalisia hammashoitokoneita, CAD/CAM-ratkaisuja, korkealaatuisia 2D- ja 3D-kuvantamislaitteita sekä kattavia ohjelmistoratkaisuja. Planmecan pääkonttori sijaitsee Helsingissä, ja sen tuotteita viedään yli 120 maahan. Planmeca on alansa suurin yksityisomistuksessa oleva yritys, joka on tunnettu uraauurtavasta tuotekehityksestään ja muotoilustaan.

Planmeca Oy on osa Planmeca Groupia, johon kuuluu useita innovatiivisia terveysteknologian brändejä. Planmeca Groupiin kuuluvat yritykset työllistävät maailmanlaajuisesti lähes 4 600 henkilöä, ja niiden yhteenlaskettu pro forma -liikevaihto vuonna 2022 oli 1,2 miljardia euroa.


Planmeca Group
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.11.2023

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال