Putkiasentaja


 

Putkiasentaja, LVI TN-Putki Oy -vakituinen (Pohjois-Pirkanmaa)

Oletko muuttamassa Pohjois-Pirkanmaalle ja työ lähempänä houkuttelisi? Nyt tarjolla on vakituinen työ vakaasti kasvavassa yrityksessä!

Etsimme asiakkaallemme osaavaa putkiasentajaa pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Työntekijä aloittaa suoraan yrityksen omana työntekijänä. Tarjolla vakituinen työsuhde tasaisesti kasvavassa yrityksessä, jolla on vakaa tulevaisuus. Yritys tekee saneerauskohteissa LVI-asennuksia. Yrityksellä ajatuksena on, että työntekijöistä huolta pitämällä, yrityskin saavuttaa paremmin tuloksiaan. Työntekijöiden pysyvyys on hyvällä tasolla ja yritys kasvaa aktiivisesti.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista asennustöistä erilaisissa kohteissa. Tehtävä työkokonaisuus voi olla esimerksi omakotitalon linjasaneeraus tai vesikalusteiden vaihto tai isompi kohde kuten kerrostalon saneeraus-tai uudisurakka. Työkohteet ovat pääsääntöisesti Pohjois-Pirkanmaalla, kuten Orivedellä, Mäntässä, Ruovedellä ja Keski-Suomessa kuten Jämsässä ja Jyväskylässä. Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään arkipäivisin klo 7-15.30 välillä. Riippuen asuinpaikastasi, työt voi aloittaa suoraan kohteessa tai yrityksen toimipisteeltä. Palkkauksen pohjana käytetään talotekniikka-alan LVI-toimialan TES:ä, johon lisätään osaamisen mukainen lisä.

Tehtävässä menestymisen edellytys on vähintään kolmen vuoden työkokemus LVI-alan töistä. Olisi todella hienoa, jos sinulta löytyisi muutakin rakennusalan osaamista tai kädentaitoja. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö, jossa todella viihdytään. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten linkistä: https://www.click-hp.fi/hakemus/18964. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja LVI TN Putkelle.

-

LVI TN-Putki Oy palvelee yksityishenkilöitä, taloyhtiötä ja julkisyhteisöjä Pohjois-Pirkanmaalla, pääasiassa Mänttä-Vilppulan, Jämsän, Keuruun ja Ruoveden alueilla. Yrityksellä on myös Mänttä-Vilppulassa Hanakat-myymälä. Yhtiö on perustettu 1995. Yrityksen toiminnassa on tällä hetkellä noin 15 työntekijää. Työnantajana LVI TN Putki on joustava, työntekijöitään arvostava ja rento työnantaja, jossa annetaan tilaa jokaiselle työntekijälle sopivasti. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: tn-putki.fi.
Arkisin 40h/vko

Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Tölli, p. 050 411 6510, [email protected]
Työpaikan osoite: 35800 Mänttä
Palkkaus: Talotekniikka-alan TES / Sopimuksen muk.
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 24.11.2023 21:59
Jätä hakemus: https://www.click-hp.fi/hakemus/18964
Ilmoitus jätetty: 10.11.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 938e300e-9f04-4f1a-8276-0b3afac27537

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Click Henkilöstöpalvelut Oy
35800 Mänttä
35800 Mänttä-Vilppula
Orivesi
Jämsä
35500 Juupajoki
Helvetinkoluntie, Ruovesi
Pirkanmaa
Keski-Suomi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.11.2023

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال