Projektisuunnittelija


 

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

"Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!"

HAEMME 30.11.2023 MENNESSÄ MÄÄRÄAIKAISEEN TEHTÄVÄÄN

Projektisuunnittelijaa

kehittämisyksikköön ajalle 8.1.2024 - 30.6.2025

Tehtävänkuvaus

Projektisuunnittelija työskentelee Hyvinvointia ja Kestäviä palveluja Pohjois-Karjalassa hankkeessa. Hanke on osa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa ja ohjelman rahoitus tulee EU:n kertaluonteisesta elpymisvälineestä. Suomen kestävän kasvun ohjelma rakentuu neljälle pilarille, josta tämä hankekokonaisuus kohdistuu sosiaali- ja terveyspalvelujen saatavuuden vahvistamiseen ja kustannusvaikuttavuuden lisäämiseen.

Tehtävään haettava työntekijä työskentelee investoinnissa 3. ja sijoittuu ict-valmistelun sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastietojärjestelmien kokonaisuuteen. Keskeisenä tehtävänä on perusterveydenhuollon sisällöllisen kirjaamisen kehittäminen, kansalliseen verkostoyhteistyöhön osallistuminen (ES1) ja sosiaalihuollon kirjaamiskoordinaattorin kanssa yhteistyössä alueellisten kirjaamisen koulutuskäytäntöjen uudistaminen. Tavoitteena on edistää laadukasta kansallisen ohjauksen mukaista kirjaamista perusterveydenhuollossa ja vahvistaa palveluiden vaikuttavuustiedon keräämistä. Projektityöntekijä huolehtii osaltaan kansallisen ohjauksen jalkautumisesta hyvinvointialueen toimintaan ja käytäntöihin. Lisäksi tarkoituksena on edistää hoito- ja hoivatyön sekä lääketieteellisen kirjaamisen käytäntöjen yhtenäistämistä sekä huomioida hoitotakuun kirjaamisen muutokset ja tukea toimialuetta hoitotakuun seurannan toteutumisessa. Lisäksi projektityöntekijä osallistuu yhteistyöhön muun tiimin kanssa HyKe-hankkeen ja asiakas- ja potilastietojärjestelmien kehityshankkeen tehtävissä.

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan korkeakoulututkinto. Arvostamme asiakaslähtöistä, kehittävää ja joustavaa työotetta sekä kiinnostusta sote-digitalisaatioon, terveydenhuollon kirjaamisen kehittämiseen ja verkostoyhteistyöhön. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus kehittämis- ja projektityöstä, kouluttamiskokemus sekä ylempi korkeakoulututkinto katsotaan eduksi. Työtä tehdään pääsääntöisesti etänä, mutta toimipiste työskentelyä varten on myös käytettävissä.

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 3473,33 euroa / kk.

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

- ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot

Tehtävän aloitus on alustavasti suunniteltu ajalle 8.1.2024, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Lisätietoja ensisijaisesti sähköpostilla hankepäällikkö Satu Elo, [email protected] tai erityisasiantuntija Jaana Ihalainen, [email protected].

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Lisätietoja hankkeesta https://stm.fi/kestavan-kasvun-ohjelma https://innokyla.fi/fi/kokonaisuus/pohjois-karjalan-hyvinvointialue-suom...

Joensuussa 12.11.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Yhteystiedot: Satu Elo [email protected] -
Työpaikan osoite: Joensuu, 80100 Joensuu
Palkkaus: SOTE-sopimus
Työ alkaa: 08.01.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.11.2023 21:59
Jätä hakemus: https://siunsote.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=8162&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty: 12.11.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 9e6ac162-0964-4ce5-8d5b-9a8d8ddcf93a

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Pohjois-Karjalan hyvinvointialue
Joensuu
Pohjois-Karjala
Kokopäiväinen, Vakituinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 12.11.2023

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال