Vastaava ohjaaja


 

Haemme vastaavaa ohjaajaa kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevien asiakkaidemme pariin Tukena Katariinaan Turkuun.

Vastaavana ohjaajana työskentelet työnjohtoroolissa huolehtimalla asiakastyön organisoimisesta ja sujuvuudesta. Lisäksi vastaavana ohjaajana toimit yksikönjohtajan varahenkilönä ja työparina sekä osallistut päivittäiseen asiakastyöhön asiakkaittemme hyvän elämän kokonaisvaltaisena tukijana. Asiakastyössä tuetaan, ohjataan ja autetaan asukkaiden yksilöllisen ja monipuolisen arjen toteutumista kaikissa arjen päivittäisissä toiminnoissa, mm. kodinhoitoon, asiointiin ja vapaa-ajan toimintoihin liittyen. Toimintatapojen organisoiminen ja kehittäminen yhteistyössä johtajan ja henkilöstön kanssa kuuluvat myös vastaavan ohjaajan erityisiin vastuualueisiin. Vastaavan ohjaajan tehtävässä on hyödyksi, jos sinulla on hyvä stressinsietokyky, ratkaisukeskeinen ajattelutapa ja sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin.

Sovit meille Katariinaan, mikäli haluat toimia eri-ikäisten asiakkaidemme toimintakyvyn tukijana, sovit asiakaspalvelutyöhön sekä omaat tehtävään soveltuvan sosiaali- ja terveysalan amk-tutkinnon (esim. sairaanhoitaja AMK, sosionomi AMK) tai aiemman opistotasoisen tutkinnon. Omaat myös tartuntatautilain mukaisen rokotesuojan. Instagramista pääset kurkkaamaan, miltä arkemme oikein näyttää ja miten sinä voisit viihtyä ainutlaatuisessa yhteisössämme. Instagram: tukenakatariina

Haethan osaksi tiimiämme, mikäli haluat toimia työssäsi arvojemme mukaisesti ihmisiä kunnioittaen, luotettavasti, edelläkävien ja vastuullisesti. Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme erilaisia koulutusmahdollisuuksia jatkuvan ammatillisen osaamisen kasvusi tueksi.

Olemme omaisjärjestötaustainen työnantaja ja tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilöstöedut, kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Työntekijämme kokevat, että meillä voi tehdä työnsä hyvin ja arvojemme mukaisesti. Kirsikkana kakun päällä saat työkavereita, joista osa on ollut alusta asti mukana aloittamassa yksikköä ja loput matkan varrella mukaan tempautuneita. Yhteistä heille on halu mahdollistaa asiakkaille omannäköinen elämä.
Haethan tehtävään viimeistään 30.11.2023 mennessä, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja, yhteystiedot löytyvät alta.

Työpaikan tiedot
Yhteystiedot: Palveluyksikön johtaja Siru Mamia, p. 040 483 5132 (arkisin klo 9-15), [email protected]
Työpaikan osoite: Meriläistentie 1 A, 20740 Turku
Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES (G24 + tehtäväkohtainen lisä 150€/kk)
Työkokemus: 1- 5 vuotta
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: jaksotyö (3-vuorotyö)
Työn kesto: yli 12 kk
Haku päättyy: 30.11.2023

Yhteystiedot: Katso kuvausteksti
Työpaikan osoite: 20740 Turku
Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.11.2023 21:59
Jätä hakemus: https://questionnaires.jobilla.com/c78ea99c-5f0b-4a0c-a515-16c3274e3acd
Ilmoitus jätetty: 14.11.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: b72c08ca-55c0-4293-9083-7c950051474c

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


KVPS Tukena Oy
Turku
Varsinais-Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.11.2023

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال